A múlté már a klórlúg, és a PH visszaállító sav használata a fürdő vizeknél. A PT2 szerinti engedély arról szól, hogy a medence fürdővizek tisztán tartására is alkalmazható ez a legkorszerűbb módszer.

A Spuricid Surface klórszag nélkül kellemes közérzetet biztosít. Nem engedi hosszú időn keresztül a víz megromlását, algásodását, nem tenyészik benne rovar, csibor, szúnyoglárva stb.

Megelőző jellegű koncentrátum, mely a sav-lúg egyensúlyt nem borítja fel. Semmi más egyéb vegyszer nem szükséges a használatakor! Természetesen a víz minőségén, hőmérsékletén is múlik a felhasznált adalék mennyisége! Nagyon kis mennyiség elegendő. Ez általában a 0,05-0,1 liter/m3 + bármilyen habzásgátló között változik.

Nem károsítja a berendezéseket, szivattyút, csöveket, medence falát, stb.

A természetes friss víz illatát kölcsönzi! Nem káros a bőrre, hiszen ezrelékes mennyiségbe kell adalékolni a vízhez. A hatékonyságot egyedülálló módon speciális LONZA (svájci) kelátképző fokozza.

A legzordabb körülmények, nagy terhelés között is,  2-3 hetente elegendő az újra kezelés. Nagy térfogatú házi medencéknél 4-5 hetente elegendő az újra kezelés, adalékolás.  Ha mégis szeretné a tulaj, keverhető a hagyományos szerekkel, de teljesen felesleges. Még a só-bontó eljárás sem kell a használata mellett. Továbbá nem zavarja az UV fertőtlenítő rendszert sem.

minden sarga

 

Az engedélyezés PT2-re így szól:

„Élelmiszerrel vagy takarmánnyal közvetlenül nem érintkező felületek, anyagok, berendezések és bútorok fertőtlenítésére használt termékek. Felhasználási területeik közé tartoznak többek között az uszodák, az akváriumok, a fürdő- és egyéb vizek; a légkondicionáló berendezések; a falak és a padlók magán-, köz- és ipari területeken és egyéb, szakmai tevékenység céljára szolgáló területeken.
Levegő, nem emberi vagy állati fogyasztásra szánt víz, vegyi WC, szennyvíz, kórházi hulladék és talaj fertőtlenítésére használt termékek. Uszodák, akváriumok és egyéb vizek kezelésére, vagy építőanyagok helyreállító kezelésére szolgáló, algásodás elleni szerek.
Textilekben, szövetekben, maszkokban, festékekben és egyéb árucikkekben vagy anyagokban felhasználandó, az árucikknek vagy anyagnak fertőtlenítő hatást biztosító termék”.

Alkalmazható sósabb víz, vagy tengervizes medencéknél is. Itt is a hosszantartó hatást biztosítja az adalék kelátképzője, mely nagyon lassan bomlik fel, természetes komponensekre. A Spuricid Surface nagyon kevés klór atomot is tartalmaz ugyan, de ez a molekula tört része, melyet tovább hígítunk ezerszeres mennyiségre, így a jelenléte nem okoz klór szagot. Korszerűsége az egyszerűségbe, a környezet barát, embert kímélő tulajdonságába rejlik. Térhódítása más országokba teljesen kiszorította a hagyományos medencekezelő agresszív vegyszereket.

 

Kisújszállás, 2021.07.12.                

        SZAKI Kft

Megosztás
Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0