SPURICID BIOMIST munkafolyamat tájékoztató

Vállalkozó zárt térbe elvégzi egy speciális külön erre a célra gyártott, szerkesztett ködképző géppel a felületek, valamint légtér fertőtlenítését.

Mind baktérium, mind vírus (Koronavírus is) korlátozott mértékben (vizsgálati eredmények melléklete szerint) gombacsírátlanításra is.

Vállalkozó feltétele, egy darab 230V-os dugaszoló aljzat igénybevétele, max. 10A teljesítményig. Ez a gép üzemeléséhez szükséges. A kellő hosszabbítókat a vállalkozó biztosítja, max. 50 méter távolságról.  A folyamat első lépéseként a gépbe helyezett hatóanyagot beleöntjük a tartályba. Üzembe helyezzük, csatlakozunk a hálózatra. Bekapcsolva a gép kazánja 4-6 perc felfűtési időt vesz igénybe.

A start gombbal elkezdjük a meleg-köd kifújását. Nagyobb tereknél sétálva minden helyiséget érintve. A köd narancs illatban minden apró felületre rátapad folyamatosan párologva. Antisztatikus jellege miatt nem tapasztalható a hidegpárásító eljárások negatív porképződése. Sőt kevesebb por tapad a felületre. A behatási idő, a gép kikapcsolása után 15 perc múlva megoldott.

Ennek ellenére javasolt minél több órát szellőztetés nélkül hagyni a helyiségeket. 2-3 órával teljes körű védelmet nyújt a Biomist a ritkább takarítás érdekében is. Bizonyítottan minden résbe, szekrénybe, üreges tárgyakba behatol, ahol szintén kizárja a kórokozók rejtőzködését.

Biomist semmi nemű felületre nem káros, így elektromos berendezések, számítógépek, járművek rendszerének kicsi résein is behatol, ám maradéktalanul elpárologva érintetlenül hagyja a felületeket, bármilyen műanyag, fém, textil, és egyéb is az!

Különösen alkalmas nehezen fertőtleníthető helyeken, mint a kórházak műtők, hiszen a Biomist egyik hatóanyaga a Bardac 2280 erre a célra be van tesztelve a Lonzagard DR25-aN terméken keresztül, ami a magyar alternatívája a SPURICID SURFACE. Tehát ugyanaz! További védelmet az évtizedes bizonyítottságú gyógynövények terpénolajai is segítik. Maximális kelátképzőként fokozzák egymás fertőtlenítő hatását. Kifújáskor felszáll több métere a mennyetekig, majd lassan hűlve ereszkedik a köd, behatol minden felületre egyre lejjebbi szintekig! Lépcsőházakban 3-4 emeletig.

Ezért van pusztító hatása több tucatnyi bevizsgált kórokozóra.

A ködképzési folyamat végén tanúsítványt állít ki a vállalkozó az objektumot illetően, melyet jól látható módon, bejárati ajtón maradandóan felragaszt.

A munka elvégzésének tényét szállítólevélben igazoltatja, majd a számlát online, esetleg postázva megküldi a megrendelőnek!

Ezzel az intézmények, üzemek, gyárak, kórházak, lakások, a lemondásig 60 naponként automatikusan újra kezelésre kerülnek! Dokumentálja a vállalkozó a Központi SPURICID gyártói oldalon a helyszín kezelését, a megfelelő adatvédelmi szempontok betartásával.

Kisújszállás, 2021.04.18.                                                                            Farkas Kálmán

SZAKI Kft. fejlesztőmérnök

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0