Helyi, és távolsági közcélú buszok fertőtlenítése

  1. modulo-m168d-uatobuszSpuricid Surface 1%-os vizes oldatával (koronavírusra).

Elérhető felületek, padlók, burkolatok, ablaküveg, ajtók, ülések, stb. Törléssel, felmosással, Nyeles felmosó vödrös, csavarós technikával, vagy permetező flakonból Clin-szerű tisztítással, áttörléssel. A folyadékkal beitatott mikroszálas, vagy pamut textillel is lehet fertőtleníteni!

Más takarítószerrel is keverhető, de teljesen felesleges.

Mennyiség: 5 literhez önteni kell 50ml (0,5dl) Spuricid Surface-t

10literhez önteni kell 100ml (1dl)  Spuricid Surface-t

Kiszerelés napi fertőtlenítői, takarítási használatra:

150ml, 15literhez elegendő! (12m-es távolsági buszig)

500ml-es  50 literhez elegendő! (csuklós helyi járatokhoz)

Környezet barát, jelentéktelen tízezred alkohol és klór tartalma van. (felmosóvíz ph.-ját nem módosítja!) Nem szükséges hozzá gumikesztyű, és nem oldja el azt! Nem szárítja a kezet!

  1. Spuricid Biomist melegköd fertőtlenítés:

A feladat elvégzése előkészülettel együtt 20perc/busz. Ebből a behatásidő 15perc. Hosszan tartó ideig hatásos. Kivétel a sűrű dörzsölésnek igénybevett felületeken. Mennyezet, ajtók, ablakok, ülések alja, burkolatok, azon részei, melyek erős dörzsölésnek nincsenek kitéve, nem fertőznek legalább 8hétig. Maszk nélkül lehet bioködöt fújni! Használata után friss növényi illata lesz a buszoknak. Végeredmény narancs illat, némi fenyőtoboz beütéssel. A ködképzés zárt térben, becsukott ajtóknál történik. A ködképző gép felmelegedése után, indítsa, üzemeltesse egy 12m-es busznál középen 30mp-t, leszálló ajtónál 30mp-t. Ez kb. 50ml Spuricid Biomist folyadékot igényel. Ajtót rögtön bezárni. Kész a jármű minden felülete, teljesen garantált koronavírus mentes!

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0