Nyilván, aki először vásárol élmény medencét, annak meggyűlik a baja előbb-utóbb a víz minőséggel. Pláne, ha több személy is használja rendszeresen, például egy vidéki fogadóba. Erre megoldás a környezet, és emberbarát SPURICID SURFACE.

Mi a probléma a víztisztaság megőrzésében? Az, miszerint a közelmúltig nem tudtak lépést tartani a fertőtlenítőszerek gyártói az igényekkel, és az egyszerűséggel. Sok vegyi bonyolult kezelést képtelenek elsajátítani az emberek. Mert nem vegyészek. Nem értik, hogy meddig hatásos a klór! Mikor kell újra kezelni, mennyit, és mikor kell PH visszaállítót alkalmazni, vízkeménységet szabályozni és miért. Ha mindent jól csinál a medence tulajdonos, akkor mégis bezöldül, zavarosodik a víz! Mindezek mellett az ilyen elavult vízkezelésnek korlátai vannak, ugyanis irritáló, bőrszárító, sőt allergiaokozó a klór, valamint az egyéb vegyi anyagok. Markánsan szólva mérgező.

Erre fejlesztett ki a Lonza svájci gyógyszer alapanyag gyár, és a magyar SZAKI Kft. egy közös terméket. SPURICID SURFACE a legkorszerűbb technikai vívmány. Egy komponens és kész! Immunis a PH-ra, vízkeménységre, és minden más körülményre! Családi medencéknél tavasztól őszig egy kezelés kell! Persze nagyobb terhelésnél talán még egy utókezelés is szükséges. Szuper hatékony koncentrátum, mert 1000 literenként csak 0,5-3dl kell a vízhez képest. Azaz tízezrelékről van szó, 0,005%-0,03 %. 1 m3-ként 0,5-3dl.Névtelen

Airjet jakuzziknál a habzás elkerülése végett habzásgátló szükséges, hydrojet-nél ez nem áll fent. Minden EU szabvány szerinti bevizsgálásnak megfelelt. Sőt Angliától Törökországig a közfürdők jelentős hányada is ezt a hatóanyagot alkalmazza klór helyett. Mondhatjuk, világviszonylatba bizonyított a termék. Megnyugtatóan környezet, és emberbarát vízfertőtlenítő szer. Persze más egyéb felületeknél is használható, hiszen a ECHA szerint PT2 , PT4 típusú termékeknél is hatásos.

A múlté a drága vízfertőtlenítés, használja bátran a Spuricid Surface –t. Részletes tájékoztató, árak és vásárlás a spuricid.hu honlapon lévő webshop-ban található.

Kisújszállás, SZAKI Kft. 2022.03.22.

Megosztás
Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0