Spuricid Surface medence fertőtlenítő útmutató

Klór nélküli korszerű ember, környezetkímélő fertőtlenítő adalék koncentrátum. Átlátszó, majdnem színtelen folyadék, melyhez nem kell PH értéket állítani. Bármilyen lúgos, savas környezetbe hatékony a medence tisztántartásában, baktérium, vírus, és gombás lerakódások ellen.
Röviden kifejezve szinte klórmentes változatban sem romlik meg a fürdővíz, a medencében lévő forgatott víz! Mennyisége a kezdeti tiszta vízhez számított 0.00002- 0,00005 részarány, azaz egy köbméter vízhez csupán 0.2-0,5dl=20-50 ml Spuricid Surface szükséges.
Utókezelés a víz terhelésétől függ. Hány személy, milyen higiéniával, intenzitással visz be a vízbe kórokozót, izzadságot, hámrétegegeket, egyéb szennyeződést. Átlagos 2 felnőtt, két gyermek család egy 9m3-es medencébe kezdeti 1,8-2 dl-t adalékolunk. Majd szükség esetén, ha a víz illata nem friss, csak akkor a kezdeti dózis 50%-át, azaz 90-100 ml-t kezelünk utána, azaz 10ml/m3. Az alapkezelés egy nyári szezont kibír, 3-4 hónap májustól augusztus végéig. A párolgási víz utántöltését nem kell figyelembe venni!

A vízben lévő szennyeződések fizikai kiszűrése nem a SPURICID SURFACE feladata. Azt keringető szivattyúval kell megoldani, a lebegtetett fizikai szennyeződés, mint a rovar, homok, agyag, zavarosságát.
Továbbá, magasabb kockázati tényező, a medence 37-41 fokos felfűtése, ahol hamarabb elszaporodnak a baktériumok. Ezt azzal is megoldhatjuk, hogy a felfűtési fázisban a medencét nem takarjuk le. Szabadon kiszellőztetjük. Természetesen a medence párolgóvizét, valamint a homokszűrő rendszerek visszamosási vizét pótoljuk, de három hónapon belül a fertőtlenítés további adalékolása nem szükséges.
Túladalékolás az emberi bőrre hámlasztó, viszkető hatású lehet egyes személyeknél. Ezért szükséges betartani a mennyiségi maximum szabályait. Továbbá ne kombináljuk további egyéb más klóros adalékkal. (pelyhesítő használata megengedett)
A medence vizét, ha vasas fúrt kútból töltik fel, nem ivóvíz minőségű hálózatiból, akkor a szokásos módon barnás kiválás tapasztalható. A vasas víz fizikai tisztására nem alkalmas a fertőtlenítő szer.
Azt más módon kell megoldani a vastalanítást.
További tapasztalatok szerint a medence vize enyhén habosabb lesz a kezeléstől, mely van, akit zavar, hogy pár másodpercig a csobbanásoknál buborékképzés tapasztalható. Ekkor lehet használni bármilyen habosodás-gátlót, azaz habgátlót, az ajánlott mennyiségbe.
A Spuricid Surface minden medence felületet kímél, nem fakítja, nem marja szét, mint a klóros kezelésnél. A víz zöld algás, fekete penészedési folyamatot visszafordítja, akkor is, ha már látszik a medencébe a színéről a gomba.
A szer környezet és emberkímélő azért, mert nagyon kis részarányba kell használni. Sőt ivóvíz kezelésére is alkalmas a meghatározott arányba. Ez nyilván a parányi részarányok mellett értendő! Ez itt ennek a használati utasításnak nem feladata részletezni, csak jelzés értékkel közöljük.

Kisújszállás,
SZAKI Kft.                                                                                       
Farkas Kálmán                                                                                                                      
fejlesztőmérnök

Küldetésünk

viprex logo footer

A világon elismert LONZA Svájc, és a Szaki Kft. közös terméke. Ritka felületfertőtlenítés egyike, mely a 2019-ben megjelenő járvány ellen is bevizsgált. Magyarországon gyártja, forgalomba hozza, magyar viszonyokra alkalmazza SZAKI Kft. Minden eddiginél konkrétabb, hatásosabb, szigorúan kiterjedten tesztelt-bevizsgált humán termék. Az Európai fejlesztések csúcsminősége.

Kapcsolat

Titkárság / webshop:

Telefon  +36 (20) 325 1916
Address  info[kukac]spuricid.hu
Location  5310 Kisújszállás, Kórház u. 1/a