Szállítás és Garancia

Szállítás és Garancia

A szállítás postán történik.
Webáruházunk rendeléseit a Magyar Posta teljesíti. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben az időszakban nem tartózkodik otthon a szállítási címként célszerű munkahelyi címet megadni.
Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt terméket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a csomagszállítónak. Újraküldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani.

Házhoz szállítás díjszabása

A házhoz szállítás díja az egész ország területére, súlytól és értéktől függetlenül, csomagonként: 1990Ft.
A megrendelések feldolgozása munkanapokon történi 16.00 óráig. A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időponton kívül is van lehetőség a megrendelés leadására, amennyiben az a munkaidő lejárta után történik, az azt követő napon kerül feldolgozásra.
Szállítási határidő maximum 5 munkanap. Amennyiben a szállítás határidejét valamely oknál fogva nem tudjuk tartani, arról értesítést küldünk.
Lehetőség van a Szaki Kft. OTP Bank 11745080-29900095-00000000 számú számlájára előre utalással is fizetni.
Fontos! Utalások esetén a "Közlemény" rovatban minden esetben kérjük feltüntetni a megrendelés azonosítóját. Amennyiben nem a megrendelő nevéről érkezik az utalandó összeg, kérjük a közleményben mindenképpen beírni a megrendelő nevét!
A megrendelt terméket a csomag átvételekor a csomagszállítónak kell kifizetni, kivéve ha előre utalással teljesítette azt. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője alapján minden költséget tartalmaz. A számlát a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Garancia


Cégünk az általa gyártott és eladott termékekre garanciát vállal.

Elállás joga


A 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet a távollevők között kötött szerződésekről szóló törvény értelmében a Vásárló 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlási szándékától. Ezt jelezze ügyfélszolgálatunk felé a lenti elérhetőségeken. A termék visszajuttatása után 30 napon belül a kifizetett vételára visszatérítésre kerül (banki átutalással, postai úton). A termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a vásárlót terhelik, portósan (utánvéttel) küldött csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni.
Amennyiben az átvett árucikk a szállítás során megsérült és arról jegyzőkönyv készült, azt díjmentesen kicseréljük. Az árucikk cseréje csak az eredeti csomagolás és a mellékelt okmányok megléte esetén lehetséges.
Az eladó további szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a 117/1991. (IX.10.) sz. Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.
Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve.
A webáruház működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén az ügyfélszolgálatunk áll rendelkezésre.

Üzemeltetői cégadatok:


cégnév: SZAKI Kft.
székhely: 5310 Kisújszállás
adószám: 13593865-2-16
cégjegyzékszám: Cg. 16-09-008514
elektronikus ügyfélszolgálat: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
telefonos ügyfélszolgálat: 59/321-436
utalási számlaszám: OTP Bank 11745080-29900095-00000000

 

RENDELÉS MÓDOSÍTÁSA: 20/325-1916

Küldetésünk

viprex logo footer

A világon elismert LONZA Svájc, és a Szaki Kft. közös terméke. Ritka felületfertőtlenítés egyike, mely a 2019-ben megjelenő járvány ellen is bevizsgált. Magyarországon gyártja, forgalomba hozza, magyar viszonyokra alkalmazza SZAKI Kft. Minden eddiginél konkrétabb, hatásosabb, szigorúan kiterjedten tesztelt-bevizsgált humán termék. Az Európai fejlesztések csúcsminősége.

Kapcsolat

Titkárság / webshop:

Telefon  +36 (20) 325 1916
Telefon  +36 (20) 394 1588
Address  info[kukac]spuricid.hu
Location  5310 Kisújszállás, Kórház u. 1/a