Hírek újdonságok


Spuricid Surface a medencék vizének klórmentes fertőtlenítője

spuricid icon 50x50px 05

 

A múlté már a klórlúg, és a PH visszaállító sav használata a fürdő vizeknél. A PT2 szerinti engedély arról szól, hogy a medence fürdővizek tisztán tartására is alkalmazható ez a legkorszerűbb módszer.

A Spuricid Surface klórszag nélkül kellemes közérzetet biztosít. Nem engedi hosszú időn keresztül a víz megromlását, algásodását, nem tenyészik benne rovar, csibor, szúnyoglárva stb.

Megelőző jellegű koncentrátum, mely a sav-lúg egyensúlyt nem borítja fel. Semmi más egyéb vegyszer nem szükséges a használatakor! Természetesen a víz minőségén, hőmérsékletén is múlik a felhasznált adalék mennyisége! Nagyon kis mennyiség elegendő. Ez általában a 0,2-0,4liter/m3 között változik.

Nem károsítja a berendezéseket, szivattyút, csöveket, medence falát, stb.

A természetes friss víz illatát kölcsönzi! Nem káros a bőrre, hiszen ezrelékes mennyiségbe kell adalékolni a vízhez. A hatékonyságot egyedülálló módon speciális LONZA (svájci) kelátképző fokozza.

A legzordabb körülmények, nagy terhelés között is,  2-3 hetente elegendő az újra kezelés. Nagy térfogatú házi medencéknél 4-5 hetente elegendő az újra kezelés, adalékolás.  Ha mégis szeretné a tulaj, keverhető a hagyományos szerekkel, de teljesen felesleges. Még a só-bontó eljárás sem kell a használata mellett. Továbbá nem zavarja az UV fertőtlenítő rendszert sem.

Az autó fertőtlenítése Spuricid Biomist köddel

SPURICID BIOMIST Fertőtlenítő melegköd szérum kiszereléseink

Spuricid Biomist kiszerelések:

Spuricid Biomist kiszerelések

SPURICID SURFACE lakossági kiszerelések

Spuricid csoportkép

SPURICID riport az Újnéplapban

uj neplap 03.10 4

SPURICID BIOMIST melegköd már elérhető fertőtlenítő technika akár lakások számára is!

 A működés után:

IMG 4235

SPURICID BIOMIST bioköd gép működés közben

A működés után:

Működés után

Bemutatkozik a SPURICID márkacsalád

Spuricid termékcsalád

Cégcsoportunk újabb termékeit fejlesztjük, mutatjuk be ezen a honlapon. Csaknem 30 éves hagyomány szerint, kis térfogatú adalékokat fejlesztünk. Sikerünk titka az utolérhetetlen minőség! Ezért volt kézenfekvő, hogy 2020 év eleje óta új célok szerint munkát adjunk fejlesztő csapatoknak a koronavírus adta problémák megoldására. Ha már erre a célra anyagokat, technológiát fejlesztünk, miért ne gondoljunk hosszú távra, évtizedekre előre. Ha a járvány veszély elmúlik, a termékeinkre akkor is szükség legyen! Az egészséghez való jog szerint az első célkitűzések, hogy három területtel kezdünk. Fertőtlenítő hatású szereken belül 1. felület-fertőtlenítő 2. légtér bioköd fertőtlenítés, 3. fertőtlenítő egyben ápolókrém.

Küldetésünk

viprex logo footer

A világon elismert LONZA Svájc, és a Szaki Kft. közös terméke. Ritka felületfertőtlenítés egyike, mely a 2019-ben megjelenő járvány ellen is bevizsgált. Magyarországon gyártja, forgalomba hozza, magyar viszonyokra alkalmazza SZAKI Kft. Minden eddiginél konkrétabb, hatásosabb, szigorúan kiterjedten tesztelt-bevizsgált humán termék. Az Európai fejlesztések csúcsminősége.

Kapcsolat

Titkárság / webshop:

Telefon  +36 (20) 325 1916
Telefon  +36 (20) 394 1588
Address  info[kukac]spuricid.hu
Location  5310 Kisújszállás, Kórház u. 1/a